Târg clujean pentru promovarea designerilor talentați din România

Târgul de design „100% Fashion – Designer Pop-up Store” va aduce la Casa TIFF din Cluj-Napoca cele mai noi creații ale designerilor locali și naționali. Scopul acestui eveniment este de a construi o comunitate cadru pentru expunerea și vânzarea creațiilor tinerei generații. În cadrul evenimentului va fi amenajat un set-up inedit, cu sugestii de styling, cadouri de marțișor pentru public și oportunități de dezvoltare pentru artiști. Târgul se va desfășura în perioada 27 februarie – 1 martie, zilnic, între orele 12:00 – 19:00.

Participarea este gratuită, târgul cu vânzare de prodese contribuind astfel la evoluția sistemului modei românești pe viitor, atât prin expunerea creațiilor designerilor publicului larg, cât și prin resurse pe care le pot reinvesti în noi creații.

„Ne dorim să promovăm tinerele talente și să le expunem cât mai vizibil creațiile. Acesta este un prim eveniment dintr-un proiect amplu care se desfășoară pe perioada întregului an” a dclarat Raluca Popa, Events Manager.

Vor expune în cadrul evenimentului Anamaria Pop, Anca Tinta, Andras Andrea, Diana Flore, Flow by Florin Bratan, Laura Firefly, Emese Bako, Luis Drajan, Hungry Hearts by Alexandra Ivascu, C/R (Constantine/Renakossy), Teodora Visinescu și Iulia Sasu.

Accesul publicului este gratuit.

Distribuie:

Postaţi un comentariu