Tablete pentru studenții UBB

Studenții vor utiliza tabletele PC pe întreaga durată a studiilor universitare: 3 ani pentru nivel licență, respectiv 2 ani pentru nivel masterat, dar și după finalizarea acestora / Foto: Dan Bodea

Aproximativ 1.500 de studenții înscriși la forma de învățământ distanță sau cu frecvnță redusă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” vor primi, până la data de 15 decembrie 2014, tablete pe care să le folosească pe parcursul anilor de studiu.

Studenții vor primi tabletele odată cu participarea la activitățile tutoriale față în față, așa cum sunt prevăzute în orarul fiecărei facultăți.

Tabletele au o configurație potrivită pentru procesul educațional la distanță, având toate funcțiile necesare interacțiunii cu cadrele didactice – tutori și cu mediul de învățare on-line. Odată cu introducerea tabletelor, Centru de Formare Continuă şi Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă al UBB a lansat și o aplicație pentru sistemul de operare Android, aplicație care poate fi descărcată gratuit de pe site-ul UBB sau de pe Google Play și care conține link-uri directe către principalele site-uri și platforme ale Universității: ubbcluj.ro, elearning.ubbcluj.ro, academicinfo etc. Aplicația este disponibilă gratuit tuturor studenților, cadrelor didactice și altor categorii de public.

Tabletele au fost procurate prin procedura de achiziție publică, pe bază de licitație.

Distribuie:

Postaţi un comentariu