Susține Fondul Jazz in the Park și poți merge la Untold

Campania de susținere a Fondului Jazz in the Park continuă săptămâna aceasta. Cei care cumpără un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park în perioada  6-12 iunie intră automat în tombola de la finalul săptămânii. Doi dintre cei care cumpără bilete neobligatorii vor câștiga câte un abonament full la festivalul UNTOLD care va avea loc la Cluj în perioada 4-7 august.

Cei care achiziționează mai multe bilete, au mai multe șanse de câștig.

Banii colectați din bilete neobligatorii merg spre finanțarea unor proiecte de artă experimentală. Fondul Jazz in the Park va direcționa sumele spre proiectele Moara, Măscărici și Our Environment Remixed, proiecte selectate de juriul Jazz in the Park.

Moara by Blajin va fi locul tău preferat de relaxare și socializare. Pe Canalul Morii, cei de la Blajin vor constui o instalație din lemn sub forma unei punți.

Our Environment Remixed își propune să ne facă să descoperim muzica parcului într-un mod inedit. Ideea presupune realizarea unui pupitru de muzică electronică care să funcționeze pe baza sunetelor înregistrate în parc. Sistemul va fi gândit pentru interacțiune astfel încât fiecare vizitator va avea ocazia să creeze muzici electronice din sunetele copacilor, păsărilor, mediului în care va fi amplasat sistemul de sunet.

Măscărici este un proiect de reinterpretarea cărților de joc multiculturale. Își dau mâna 26 de ilustratori grafici. Ei își unesc talentul pentru a crea un set special de cărți de joc.

Cumpără biletul tău neobligatoriu de aici.

Postaţi un comentariu