Surpriza uriașă rezervată publicului clujean: Julio Iglesias „la pătrat”

Julio Iglesias împreună cu fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias a decis să dezvăluie marele secret din spatele surprizei uriașe, pregătită special doar pentru admiratorii săi din România. Spectatorii clujeni vor putea asista pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj la o premieră, un moment emoționant și în același timp istoric: Julio Iglesias va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr. care are toate calitățile unui mare artist și simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.

Julio Iglesias și-a respectat promisiunea și va reveni în prezența românilor pentru a le dărui două seri magice, pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate. În acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, îmbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare. Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesați, să își procure biletele in timp util.

Acestea sunt disponibile la Sala Palatului, din rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Clienții de la Cluj se mai pot adresa si punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenților si Ticket Event din Iulius Mall.

Concertul de la București va avea loc pe 20 mai la Sala Palatului.

[stextbox id=”custom”]

Julio Iglesias Jr. s-a născut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii din lume. Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.

Julio Iglesias Junior

Julio Iglesias Junior

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în același timp s-a remarcat ca model și actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susținute în deschiderea concertelor starului internațional CHER din cadrul turneului național ”27-city stadium tour”. Succesul muzical i-a adus totodată numeroase premii și distincții. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards și a fost declarat ”Cel mai bun artist” în cadrul premiilor FAMA.

A prezentat creații semnate de Versace, Tommy Hilfiger Și Gap , a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenți, difuzat de postul NBC, “Out of the blue”. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinații din America Latină și America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Julio Iglesias Jr., a cucerit pubilcul din America și încântă cu succes audiența de pe întreg mapamondul. Timp de trei luni a susținut un turneu amplu în Europa și Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat „Under My Eyes”. De asemenea, a susținut turnee în Rusia și Europa de Est, unde și-a obținut titlul de superstar.

Julio Iglesias Junior

Julio Iglesias Junior

Colaborează cu cele mai mari staruri din Rusia, cum ar fi Igor Nikolaev și Kristina Orbakaite. Melodia lui, „Nothing Else”, este și coloana sonoră a filmului „Music Of The Heart”, producție în care a avut un rol semnificativ. În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album de succes internațional.

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu