STING a umplut BT Arena și i-a purtat pe spectatori într-o călătorie muzicală

Cântărețul englez Sting, cunoscut atât ca interpret solo, cât și ca membru al trupei The Police, a adus în BT Arena Cluj-Napoca peste 10.000 de spectatori.

Concertul „My Songs” al lui Sting a început la ora 19 și l-a avut ca invitat special pe Joe Sumner, un cântăreț, compozitor și basist englez în trupa rock Fiction Plane.

Concertul My Songs al lui Sting a fost un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Artistul englez în vârstă de 70 de ani a cântat împreună cu spectatorii clujeni hituri precum „Fields of Gold”, „Shape of my Heart”, „Roxanne”, „Englishman In New York”, „Every Breath You Take”, „Message In a Bottle” și „Demolition Man”.

A fost al doilea concert al artistului englez în Cluj-Napoca. Inițial, spectacolul trebuia să aibă loc pe 15 martie, dar din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, a fost amânat pentru sfârșitul lui septembrie, iar biletele achiziționate atunci au rămas valabile în noua dată stabilită.

Showul a fost organizat de compania bucureșteană Emagic Entertainment și clujenii de la Backstage Production.

Distribuie:

Postaţi un comentariu