Spitalul Medicover Cluj poate primi urgențe chirurgicale

Spitalul Medicover Cluj poate primi pacienți cu patologie din categoria urgențelor chirurgicale digestive (patologia vezicii biliare, apendicită, ulcer perforat, peritonită, ocluzii intestinale etc.), ortopedice (fracturi, luxații, rupturi de ligamente etc.) și urologice (litiază renală, tumori vezicale, obstrucții ale căilor urinare etc).
Pentru început, Spitalul Medicover Cluj își propune să asigure preluarea urgențelor chirurgicale de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00, după contactarea prealabilă a medicului chirurg de gardă.
În susținerea actului medical, se pun la dispoziție servicii de diagnosticare, investigație și tratament: radiologie și imagistică medicală, laborator pentru analize medicale, bloc operator modern dotat cu aparatură de ultimă generație și secție de anestezie și terapie intensivă (ATI).
Avantajul de care beneficiază pacienții care se adresează Spitalului Medicover Cluj este dat de faptul că unitatea medicală vine în întâmpinarea acestora cu o abordare de tipul one stop shop. Astfel că, din momentul sosirii pacientului în spital, acesta beneficiază de o pregătire pre-operatorie adecvată. Ulterior, acesta este preluat de echipa chirurgicală, iar post-operator este urmărit îndeaproape pe secțiile de terapie intensivă și chirurgie de o echipă de medici cu specializări diferite, tocmai pentru a susține complexitatea și reușita actului medical. Într-un final, pacientul ajunge în compartimentul de recuperare medicală, unde acesta rămâne atât timp cât este necesar.
De asemenea, în cadrul Spitalului Medicover Cluj pacienții beneficiază în continuare de consultații și spitalizări în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) pentru următoarele specialități: chirurgie generală, urologie, ortopedie, ORL, medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, psihiatrie și recuperare medicală.
În plus, Spitalul Medicover Cluj vine și în sprijinul copiilor cu afecțiuni ORL și de ortopedie pediatrică. Părinții trebuie să știe că toate serviciile chirurgicale adresate copiilor sunt susținute de către o echipă medicală experimentată, cu multiple intervenții chirurgicale realizate până la momentul actual pentru copii.

Contact Spitalul Medicover Cluj:
Strada Principală, Suceagu 407062, Jud. Cluj
Call Center: 0264 – 933
Programări online: https://programare.medicover.ro/spital-cluj
https://www.medicover.ro/spital-cluj

Despre Medicover România

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 25 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste: în capitală, la Oradea, Craiova și Cluj-Napoca, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale.
Pentru mai multe informații, vizitați: www.medicover.ro

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2020, Medicover a avut venituri de 998 milioane de euro și peste 32.000 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.medicover.com

Distribuie:

Postaţi un comentariu