Spitalele și farmaciile care asigură asistența medicală de urgență în mini- vacanța de 1 mai

Foto: Dan Bodea

Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească va fi asigurată în permanenţă în perioada 1 – 3 mai în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice, transmit reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj.

Pentru urgenţele medico-chirurgicale, adulții din municipiul Cluj-Napoca se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar copiii Unității de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moților nr. 68.

În teritoriul judeţului Cluj, respectiv Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin, serviciile de urgenţă vor fi asigurate prin compartimentele de primiri urgente și camerele de gardă ale tuturor spitalelor.

De asemenea, pentru urgenţe minore, populatia se poate adresa la centrele de permanenţă care funcţioneaza în zilele de sărbători legale şi zilele libere în regim permanent: Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9 – Turda, Calea Victoriei nr. 7C – Mociu, str. Principala nr.88.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Cluj-Napoca, Str. Mihai Eminescu nr. 16.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Farmaciile care asigură serviciul de permanență:

  •  Sc Cynara Farm Impex Srl Cluj-Napoca, Calea Floreşti nr. 75, Bl. V2
  • Sc Farmacon Ecofarmacia Srl Cluj-Napoca, P-ţa Timotei Cipariu nr.15 bloc IIIA, ap.56
  • Sc Remedium Farm Srl Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 131
  • Sc Europa Conflora Srl Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 11 A
  • Sc Siepcofar Srl – Dona Cluj-Napoca, Str. Horea nr. 66, ap. 25
  • SC Viafarm Cluj-Napoca, P-ţa Mihai Viteazu
Distribuie:

Postaţi un comentariu