Spectacole suspendate la mai multe instituții de cultură din Cluj-Napoca din cauza cazurilor de COVID-19 în rândul personalului

La finalul spectacolului, Sala Mare a Operei Române se va transforma în sală de bal, astfel că toți participanții vor putea dansa vals, tango sau cha cha. Sala va fi reorganizată special pentru acest eveniment: va deveni continuarea firească a scenei. Cele aproximativ 500 de scaune existente în sală vor fi acoperite de un platou uriaș. Pe marginea ringului vor exista 180 de scaune. Astfel, invitații pasionați de dans, vor putea să demonstreze că fac cu adevărat parte din acest eveniment ce le este dedicat în totalitate/ Foto: Dan Bodea

COVID-19 afectează programul instituțiilor de cultură din Cluj-Napoca care se văd nevoite să își anuleze spectacolele.

Prima instituție care a suspendat un spectacol a fost Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Instituția a anunțat joi că anulează spectacolul Banul Bank din 27 ianuarie.

‼️ Stimați spectatori! Vă informăm cu respect că spectacolul ,,Banul Bánk” din 27 ianuarie se suspendă din motive de sănătate! Vă mulțumim pentru înțelegere!
Biletele achiziționate de la casieria instituției pot fi returnate la casa de bilete al Operei de luni până vineri între orele 10 și 14, iar cele cumpărate online vor fi rambursate de Eventbook.

– afost anunțul postat pe pagina de Facebook a Operei.

La rândul lui Teatrul Național Cluj-Napoca a reprogramat 5 spectacole:

⚠ANUNȚ⚠
Dragi spectatori,
Vă anunțăm că, din motive medicale, programul de spectacole al lunilor ianuarie şi februarie se modifică:
27 ianuarie 2022
NU MAI ŢINE LINIA OCUPATĂ – reprogramat pentru 22 martie
28 ianuarie 2022
ELLING – reprogramat pentru 27 februarie
29 ianuarie 2022
O NOAPTE FURTUNOASĂ – reprogramat pentru 1 martie
30 ianuarie 2022
CRIMĂ CU PISTOL ŞI BILE – reprogramat pentru 2 martie
1 februarie 2022
SÂNZIANA ŞI PEPELEA – reprogramat pentru 29 martie
Biletele achiziționate pentru aceste spectacole rămân valabile pentru noua dată stabilită.
Dacă optați pentru returnarea biletelor, aceasta se face la cerere, până cel târziu la data reprogramării spectacolului.
Returnarea biletelor se face astfel:
➡biletele achiziţionate online se returnează trimițând un e-mail la adresa: office@bilete.ro, până cel târziu la data reprogramării spectacolului.
➡biletele achiziționate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, până cel târziu la data reprogramării spectacolului.
Agenția de bilete a Teatrului Național funcționează pe laterala vestică a clădirii teatrului după următorul program:
Marți – Vineri: 10:00 – 14:00 și 14:30 – 17:00
Sâmbătă – Luni: închis
În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția de bilete este deschisă după următorul program:
Marți – Vineri: 10:00 – 14:00 și 14:30 – 19:00
Sâmbătă – Duminică: 15:00 – 19:00
Vă mulțumim pentru înțelegere!

În cursul zilei de vineri, 28 ianuarie și Filarmonica de Stat Transilvania a anunțat că anulează concertul care trebuia să se desfășoare su bagheta dirijorului finlandez Taavi Oramo.

⚠️ANUNȚ!!!⚠️
Stimați spectatori,
Din motive obiective, concertul din această seară se suspendă.
Pentru recuperarea banilor de bilete, vă rugăm să urmăriți anunțul care va fi distribuit pe pagina oficială a filarmonicii și pe pagina Entertix în zilele următoare.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

– a fost anunțul postat pe Pagina de Facebook a instituției.

Potrivit DSP Cluj, la Filarmonica de Stat Transilvania sunt 18 cazuri de COVID-19 și, din această cauză, a fost luată decizia sistării activității până în 6 februarie.

Și Opera Națională Română din Cluj-Napoca a anunțat, duminică, 30 ianuarie, că suspendă sau anulează mai multe spectacole care urmau să aibă loc în perioada următoare.

‼️Stimați spectatori,
Din cauza situației epidemiologice la nivelul instituției, programul de spectacole va suferi următoarele modificări:
1. Spectacolul de astăzi, DON CARLO, va fi reprogramat în data de 6 februarie;
2. BĂRBIERUL DIN SEVILLA va fi reprogramat pentru 16 februarie;
3. RIGOLETTO va fi reprogramat pentru perioada următoare; vom reveni cu un anunț în cel mai scurt timp posibil;
4. TRUBADURUL este anulat, iar banii pot fi recuperați în funcție de metoda prin care ați achiziționat biletele – online printr-un email la adresa office@bilete.ro sau la Agenția de bilete (doar pentru biletele emise în agenție).
Pentru spectacolele care sunt amânate, biletele rămân valabile, dar dacă nu doriți să participați puteți solicita contravaloarea acestora!
Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere! ❤️

Incidența cazurilor de COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca a ajuns, duminică, la 27,72 la mie, iar în județ la 21,48 la mie.

DSP recomandă izolare la domiciliu a cazurilor confirmate 10 zile pentru persoanele nevaccinate și 7 zile pentru cele vaccinate de la testarea PCR/ test antigen rapid pozitiv, evaluarea medicală a cazurilor confirmate de către medicul de familie, carantinarea contacților direcți, dezinfecția spațiilor comune.

Distribuie:

Postaţi un comentariu