„Simte Hașdeul”, prima hartă interactivă pentru studenții cu dizabilități

Foto: Dan Bodea

Prima hartă interactivă pentru simțuri, inimă și minte, „Simte Hașdeul” (Get in touch with Hașdeu) va fi lansată sâmbătă, 11 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 14:00.  Evenimentul va avea loc la sediul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități (BSD) situat în Căminul III, din cadrul Complexului Studențesc Hașdeu și va avea drept scop realizarea unor trasee interactive, care să cuprindă aleile din jurul căminelor 1-6.

Acțiunea are valenţă de accesibilizare interactivă a complexului Hașdeu, precum şi de a aduce studenţii UBB în contact cu persoane cu dizabilităţi, având în vedere că variabila „contact direct cu persoanele cu dizabilităţi” are un impact semnificativ asupra atitudinilor şi cunoştinţelor noastre despre dizabilităţi.

Sunt invitați să participe toți studenții UBB doritori să contribuie cu idei și muncă efectivă în acțiunea “Get in touch with Hașdeu”. Organizatorii recomandă o ținută lejeră și aducerea de materiale de lucru de tip cuie, sfoară, cutter, pioneze etc. Ceaiul cald va fi pregătit de către copii de la Asociația Autism Transilvania, iar prăjiturelele pentru ceai vor fi oferite de Biroul pentru Studenți cu Dizabilități.

Distribuie:

Postaţi un comentariu