Sentința pentru ex-primarul de Cluj, amânată 10 zile

Sorin Apostu
Sorin Apostu

Pronunţarea sentinţei în dosarul în care fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, soţia acestuia şi omul de afaceri Călin Stoia au fost judecaţi pentru fapte de corupţie a fost amânată, luni, pentru 25 iulie, informează Mediafax.

Sentința ar fi urmat să fie pronunțată de Curtea de Apel Târgu-Mureş, unde dosarul a fost strămutat de la Cluj. Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Târgu-Mureș, Anuţa Liliac, a explicat însă că judecătorul acestui dosar a considerat că mai are nevoie de timp pentru deliberare.

Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia au fost arestaţi preventiv în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, de Curtea de Apel Cluj.

Potrivit DNA, primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru luare de mită în formă continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influenţă în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (23 acte materiale) şi primire de foloase necuvenite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu