Senatorul clujean Adrian Oros a demisionat din PNL. Liberalii rămân fără 17 parlamentari după alianța cu PSD

Foto: Dan Bodea

Ministrul interimar al Agriculturii, senatorul clujean Adrian Oros, a demisionat astăzi din PNL, la fel cum au procedat Ludovic Orban, fostul președinte al partidului, și alți 15 parlamentari liberali.

Gestul lui Adrian Oros vine după ce ieri, acesta a criticat în termeni extremi de duri alianța PNL cu PSD pentru formarea noului guvern.

O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Și pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România.

Nici unul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând “interesul național”. La Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi.

Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”. E de așteptat ca în următoarea perioadă, mulți dintre acești vrednici “urmași ai Brătienilor ”să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Cîțu. Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghiarele de pe Partidul Național Liberal!”, a fost mesajul postat de Adrian Oros, pe Facebook.

Distribuie:

Postaţi un comentariu