Se repară drumul judeţean DJ 161A Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare

Pe drumul județean DJ 161A, pe sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, au demarat lucrările de modernizare şi reabilitare a unui tronson cu o lungime de 7,19 kilometri, mai exact de la poziţia kilometrică 22+610 până la poziţia kilometrică 29+800.

Lucrările au demarat prin refacerea dalelor de beton deteriorate, burduşiri, plombări şi aşternerea stratului de piatră. În această fază, se află în plină desfăşurare lucrările de aşternere a primului strat de asfalt, cel de binder. Operațiunile presupun reabilitarea fundaţiei drumului în zonele afectate şi se vor finaliza prin aşternerea a două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură.  De asemenea, se vor realiza acostamente, şanţuri şi podeţe, finalizarea completă a proiectului urmând să se realizeze prin execuţia de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrările au un termen de execuţie de 10 de luni şi sunt executate de Asocierea SC Samus Tec SA, SC Construct Perom şi SC Via Procons SRL. Bugetul alocat acestui proiect este de 6.726.768,95 lei, fără TVA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu