Se asfaltează drumul către Băile Cojocna

Drumul judeţean DJ 161A Apahida – Moriştia intrat în reparaţii, lucrările de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic. Este vizat un sector de drum în lungime de 3,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000, de la joncţiunea cu drumul naţional DN 1C, până la kilometrul 3+600.

„În momentul de față, mai mult de o treime din lungimea acestui sector de drum județean este deja asfaltată, pe ambele sensuri de circulaţie. Având în vedere condițiile meteorologice extrem de favorabile, lucrările se desfășoară în continuare într-un ritm susținut, fapt pentru care preconizăm o finalizare rapidă a acestora, respectiv până la finalul acestei săptămâni”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare aşternerii de covor asfaltic constând în în frezare asfalt, burduşiri şi plombări cu asfalt. Pentru finalizarea completă a proiectului mai sunt necesare realizarea de şanţuri şi acostamente, curăţare şanţuri şi rigole, desfundare podeţe, precum şi lucrări de marcaje rutiere.

Decizia Consiliului Judeţean Cluj de a realiza aceste lucrări de întreţinere şi îmbunătăţire a infrastructurii rutiere pe acest sector de drum judeţean are scopul de a asigura o circulaţie normală către Băile Cojocna.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Jack Nicolaus says:

    Buna ziua!
    Fiecare website are acest titlu “Se asfaltează drumul către Băile Cojocna” dar ma intreb daca cineva a fost pe acest drum pana la baile cojocna nu doar pana in Moristi. Drumul este dezastru, gropi peste gropi si fuge terenul de nu e adevarat. In lcomuna Cojocna este si mai rau. Nu puteti pune un astfel de titlu, incurajand oamenii sa mearga la baile Cojocna doar ca sa isi distruga masinile. Va rog sa va documentati cu privire la starea drumului si apoi sa postati astfel de stiri.

Postaţi un comentariu