Scena Verde caută voluntari

Scena va pluti cu ajutorul peturilor.

Proiectul „Scena Verde” își propune realizarea unei scene flotante cu suprastructură pavilionară parametrică pe Lacul Gheorgheni (zona Iulius Parc), ce va pluti cu ajutorul unui strat de PET-uri.

Ambiția realizării acestui prim teatru în aer liber al Clujului, aparține Societății Culturale Filarmonia și Asociației Studenților Arhitecți va avea trei etape diferite: Concursul național de arhitectură (încheiat în data de 15 noiembrie), Campania ecologică de colectare a recipientelor de tip PET (decembrie 2014 – aprilie 2015) și construcția efectivă a scenei, care va fi inaugurată la începutul lunii mai, în 2015.

„Ești o persoană energică, cu spirit de echipă, cu abilităţi de comunicare, pasionată de ecologie și cultură? Atunci vino să realizăm împreună primul teatru în aer liber din Cluj – Scena Verde . Pentru toată energia și buna-dispoziție vă vom răsplăti cu: contract și diplomă de voluntariat, training-uri de dezvoltare personală, concursuri cu premii și un teambuilding-uri cu vin fiert și prăjituri”, transmit organizatorii.

Cei care doresc să devină voluntari trebuie să completeze până la data de 7 decembrie, acest formular.

Distribuie:

Postaţi un comentariu