S-au pus în vânzarea bilete și abonamente pentru Snooker Titans Trophy Cluj

Ronnie O’Sullivan și Mark Selby vor participa, în perioada 18-19 iunie, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca la un eveniment special dedicat iubitorilor de snooker, care începând de joi, 21 aprilie, își pot achiziționa bilete, cu prețuri începând de la 97 de lei. Steve Davis și jucătoarea Reanne Evans vor fi și ei prezenți în fața publicului clujean.

Iubitorii snookerului pot, începând de astăzi, să achiziționeze bilete la Snooker Titans Trophy Cluj, care va avea loc în perioada 18-19 iunie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Tichetele pot fi achiziționate pentru o zi, dar există și varianta abonamentelor. Astfel în cazul biletelor, prețurile încep de la 97 de lei pentru biletele de categoria 3 și ajung la 534 de lei pentru biletele VIP Premium cu servicii de catering. Cel mai ieftin abonament la Snooker Titans costă 174 de lei, în timp ce un abonament VIP Premium+catering ajunge la suma de 2700 de lei. Biletele sunt disponibile la acest link.

Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O’Sullivan. Englezul Steve Davis, 58 de ani, sextuplu campion mondial de snooker, care a anunțat că se retrage din activitatea competițională, a confirmat oficial participarea la patrulaterul din iunie! Steve Davis și-a început cariera în perioada romantică a snookerului, în 1978, și a dominat circuitul profesionist în anii ’80, atunci când a câștigat 6 trofee la Crucible, performanță întrecută în istorie doar de Stephen Hendry, care are 7 titluri.

Potrivit eventim.ro, la Cluj-Napoca va fi prezentă și Reanne Evans, de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin.

„Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie”, spune Adrian Thiess, organizatorul evenimentului, citat de site-ul eventim.ro

 Prețurile biletelor pentru o zi

VIP Premium+catering

De la 534, 60 RON

Premium

De la 405, 00 RON

Categoria I

De la 297, 00 RON

Categoria II

De la 189, 00 RON

Categoria III

De la 97, 20 RON

Prețurile abonamentelor

Platinum Experience

De la 2.700, 00 RON

VIP Premium+catering

De la 962, 28 RON

Premium

De la 729, 00 RON

Categoria I

De la 534, 60 RON

Categoria II

De la 340, 20 RON

Categoria III

De la 174, 96 RON

Citește și:
Clujul va găzdui Campionatul European de Snooker. „Sala Polivalentă e perfectă”

Postaţi un comentariu