S-au decis locurile în care vor fi organizate focurile de artificii în noaptea de revelion

Foto: Dan Bodea

În Cluj-Napoca, vor fi organizate patru focuri de artificii în noaptea de revelion în locuri diferite din oraș, în loc de unul singur în centrul orașului ca și până acum. Decizia primăriei are la bază pandemia de coronavirus și refuzul lui Emil Boc de a aduna în centrul orașului mii de oameni la trecerea în noul an.

Primăria a stabilit patru locații în care artificiile vor marca intrarea în 2022, mai exact: Dealul Cetățuia, cartierul Bună Ziua, Iulius Mall și parcul Iuliu Prodan din cartierul Zorilor, toate aflate în zone de unde pot fi observate din tot orașul.

La mijlocul acestei luni, primarul Emil Boc declara că nu are în vedere organizarea petrecerii tradiționale de revelion în centrul orașului, și a promis că va face astfel încât focurile de artificii să fie admirate de fiecare clujean, din propria locuință.

Emil Boc susține că, astfel, dă dovadă de respect față de sănătatea clujenilor, în condițiile în care statul român nu a impus prezentarea certificatului verde la manifestările prilejuite de trecerea în noul an și la care urmau să participe câteva zeci de mii de oameni.

De asemenea, primarul a mai declarat că nu va folosi niciun ban public pentru focurile de artificii și că, pentru organizarea acestora, primăria va apela la sponsorizări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu