Ryanair vine la Cluj, începând cu 2019

Ryanair a anunțat marți, 13 iunie, prima sa rută din Cluj, al cincilea său aeroport din România, cu un serviciu către Londra-Southend care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale începând din aprilie anul viitor, ca parte a calendarului Vara 2019. 

Decizia vine după ce Ryanair a anunțat că va sista din noiembrie 2018 zborurile de pe aeroportul din Oradea (trei rute: Milano-Bergamo, Barcelona-Girona și Memmingen) și, anterior, și-a închis baza de la Timișoara, unde a păstrat două rute (București și Milano-Bergamo) operate de la alte baze.

„Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 iunie”, a explicat Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans.

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj.

 

 

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Kenji says:

    Foarte bine ca vine Ryanair la Cluj.
    Dupa ce Wizz Air a suspendat cursa Cluj Napoca – Bucuresti poate ar fi bine ca,conducerea aeroportului sa convinga o alta companie low-cost sa efectueze acest zbor.
    In prezent pe aceasta ruta zboar Blue Air care practica preturi bune si Tarom care are niste preturi de te doare capul.Oare concurenta pe aceasta ruta nu ar fi benefica ptr toata lumea?

Postaţi un comentariu