Restricții de circulație. Clujenii sunt rugați să renunțe la mașini și să încurajeze sportivii care vor „ocupa” centrul orașului

Foto: Maria Man

Traficul rutier va fi închis duminică 19 aprilie între orele 7:00 – 16:00 în centrul Clujului pe traseul Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca (MIACN),  în zona în care se va desfășura alergarea între orele 7:00 și 16:00.

Clujenii sunt invitați să îi susțină pe alergători de-a lungul traseului și să se bucure de activitățile pe care le propun organizatorii.

Sâmbătă, 18 aprilie 2015, între orele 19.00 – 22.00, se va închide circulația pe următoarele străzi:

  • strada Baba Novac, de la intersecție cu B-dul Eroilor până la intersecție cu strada I.C. Brătianu
  • strada I.C. Brătianu, de la Piața Ștefan cel Mare până la intersecție cu strada Gaal Gabor

Duminică, 19 aprilie 2015, între orele ora 07.00-16.00, vor fi instituite următoarele restricții de circulație pentru desfășurarea Maratonului Internațional Cluj-Napoca:

  • străzi pe care se închide circulația auto, fiind pe traseul de alergare:

Splaiul Independenței- între Pod Garibaldi și Opera Maghiară

George Coșbuc*

Card.I.Hossu

Emil Isac

Barițiu

Napoca

Bd. Eroilor

Garibaldi,   între Splaiul Independenței și Bd. 1 Decembrie 1918

Bd. 1 Decembrie 1918, între Pod Napoca și strada Miraslău

Pod Napoca

  • străzi care converg în străzile de pe traseul de alergare, pe care se închide circulația auto:

            Piața Unirii

            Universității- între str.I.C.Brătianu- și Piața Unirii

str.Avram Iancu- sensul de circulație dinspre Calea Turzii spre str.Universității

Ion Rațiu

Samuil Micu

Vasile Alecsandri

Sindicatelor

Nuferilor

Cișmigiu

Arany Janos

Octavian Petrovici

aleea Stadion*

Bd.21 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piața Avram Iancu și Piața Unirii*

Regele Ferdinand*

Memorandumului*

Notă : pe străzile cu * se permite doar circulația mijloacelor de transport în comun

La a 5-a ediție Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca se vor premia alergătorii cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. De asemenea, toți participanții la Crosul BT vor fi înscriși automat și la tombola crosului unde vor putea câștiga o excursie la Predeal oferita de Paralela 45, 5 abonamente la Untold Festival, 3 abonamente la Electric Castle si 10 vouchere la Club Moving.

Gândit de la prima ediție ca o manifestare sportivă menită să reunească într-o competiție deschisă alergători profesioniști și amatori din țară și străinătate, maratonul a devenit un eveniment simbol care definește orașul Cluj-Napoca ca oraș sportiv european. Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club în 2015, prin care asociația promovează în rândul publicului larg un mod de viață sănătos prin practicarea alergării sportive.

Runners Club este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cros-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru alergătorii din Cluj-Napoca, și acțiuni de educație sportivă menite să crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu