Regizorul Tudor Giurgiu, primul utilizator Uber în Cluj

Uber, aplicația de ridesharing care pune pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este, începând de astăzi, disponibilă în Cluj-Napoca. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 40 de lei, dacă își fac un cont Uber și introduc în aplicație codul UberinCluj. Pentru început, uberX va fi disponibil la tarife promoționale, pentru a sărbători lansarea serviciului în al doilea oraș Uber din România.

Primul utilizator care a încercat aplicația în Cluj-Napoca este Tudor Giurgiu – regizor și producător premiat, Eisenhower Fellow și președinte al TIFF – Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

„Față de perioada de început a TIFF-ului, Cluj-Napoca s-a dezvoltat enorm în ultimii ani – este acum un oraș dinamic, modern, pregătit să fie Capitala Europeană a Culturii în 2021. Folosesc Uber în București și peste tot în lume. Tehnologia Uber oferă încă o opțiune de transport sigură și de încredere de care orașul nostru are nevoie, atât pentru clujeni cât și pentru zecile de mii de turiști care vin în Cluj anual”, a precizat Tudor Giurgiu, potrivit unui comunicat transmis presei de Uber România.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. Tarifele promoționale pentru început, în Cluj-Napoca:

12222

Astfel, o cursă de la aeroport până la Piața Unirii va fi de aproximativ 20 de lei, în condiții de trafic normal.

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Cluj-Napoca chiar din prima zi:

● Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici.
● Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.
● Din 4 august, ora 09:00, deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.
● La destinație, nu mai e nevoie sa platesti cu numerar.
● Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe riders.uber.com/trips (click pe cursă, click pe ‘view detail’ și apoi ‘download invoice’).
● Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating șoferului partener. Feedback-ul utilizatorilor ne ajută să menținem standardele Uber ridicate.

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Citiți și:

E oficial: Uber se lansează în Cluj la începutul lunii august

Distribuie:

Postaţi un comentariu