Reduceri și servicii gratuite în cadrul Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală

Cea de-a doua ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală va avea loc weekend-ul acesta (13 – 15 martie 2015) în incinta mall-ului din Florești. Aici, clujenii vor putea beneficia de sfaturi de specialitate gratuite și consultanță în probleme de sănătate, oferite de specialiștii în domeniu, prezenți la eveniment. Târgul va reuni clinici cu diverse specialități: oncologie, cardiologie, ortopedie, genetică și servicii de laborator, histopatologie, stomatologie, chirurgie estetică și reparatorie, ortodonție, fizioterapie și recuperare medicală, dar și obstetrică – ginecologie.

În cadrul ediției din acest an, expozanții au pregătit o serie de reduceri și gratuități la o serie de servicii.

Totodată, această ediție aduce ca noutate seminarii organizate în cadrul evenimentului, la care accesul este liber. Astfel, sâmbătă, 14 martie 2015, de la ora 17:00 va avea loc seminarul susținut de Flavius Țurcanu: „2 pași pentru îmbunătațirea vederii. Tehnici simple și naturale”.

Citiți și: Flavius Țurcanu ne învață cum ne putem îmbunătăți vederea în mod natural

Duminică de la ora 14:00 Clinica Medprime va prezenta „Tehnica periajului corect al dinților ora”, iar de la ora 15:00 va avea loc prezentarea Salonului Tanya „Radiofrecvența facială cu acid hialuronic și colagen pentru ten matur”.

Evenimentul va avea loc în zona de food court a centrului comercial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu