Recompensă de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei Charlie Hebdo

eepurl.com

Un fost ministru pakistanez al Căilor ferate, Ghulam Ahmad Bilour, promite o recompensă de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei satirice franceze Charlie Hebdo.

„Am spus deja că nu voi tolera niciun atac la adresa onoarei Profetului Mahomed”, a declarat Ghulam Ahmad Bilour, citat de site-ul publicaţiei L’express.

Demnitarul pakistanez le propune câte 100.000 de dolari urmaşilor fraţilor Cherif şi Said Kouachi, autorii atacului terorist comis pe 7 ianuarie la redacţia Charlie Hebdo, precum şi urmaşilor lui Amédy Coulibaly, autorul crimelor la un supermarket pentru produse evreieşti din Paris.

Următorul număr al revistei satirice Charlie Herdo va apărea pe 25 februarie, potrivit jurnalistului Laurent Leger, care face parte din echipa redacțională.

„Numărul supraviețuitorilor”, primul număr care a apărut pe piață după atacurile sângeroase de pe 7 ianuarie, soldate cu 12 morți, a avut parte de un tiraj impresionant: șapte milioane de exemplare. Pe coperta numărului istoric a fost publicată o caricatură a profetului Mahomed, împreună cu meajul „Je suis Charlie”.

Sursa: Mediafax

Postaţi un comentariu