Pregătește-te pentru sezonul estival cu o ședință de epilat profesional – cum te ajută Stailer

Luna mai coincide, conform tradiției românești, cu deschiderea sezonului estival. Chiar dacă temperaturile nu permit încă ieșirile la plajă, niște pregătiri în acest sens am putea face, pentru a fi tot timpul frumoase și atrăgătoare.

Ce cadou mai bun ți-ai putea face decât o ședință de epilat profesional, la un salon de înfrumusețare? Așadar, dacă ești din zona Ardealului și cauți salon epilare Cluj, acum ai la dispoziție o aplicație care nu dă greș atunci când vine vorba de alegerea saloanelor menite să îți confere un corp frumos și bine îngrijit.

Profită și tu de avantajele Stailer

Pentru doamnele care nu au aflat încă, obținerea unei programări la un salon de epilare a devenit astăzi o misiune mai mult decât simplă, cu ajutorul aplicației Stailer. Fără costuri suplimentare, fără timpi de așteptare și fără telefoane inutile, astăzi poți obține o programare doar în urma câtorva pași simpli pe care îi ai de urmat, odată ce ți-ai instalat aplicația pe telefon.

Printre primele opțiuni afișate este cea de acordare a permisiunii aplicației pentru localizarea ta. În funcție de aceasta, îți vor fi afișate cu prioritate saloanele de înfrumusețare din zona ta de domiciliu sau în care te afli în momentul accesării aplicației. Dacă dorești o căutare și mai targetată, atunci ai la dispoziție filtrele puse la dispoziție, printre care enumerăm localitatea, tipul de serviciu de care dorești să beneficiezi, precum și acces la recenziile altor clienți care au călcat anterior pragul saloanelor afișate.

Un aspect foarte important de menționat este afișarea prețurilor la principalele servicii ale saloanelor din portofoliu, precum și imagini din interiorul saloanelor. Toate acestea te vor ajuta să faci alegeri doar în concordanță cu gusturile și cu exigențele tale, astfel încât surprizele neplăcute să nu își aibă locul. Cât privește saloanele de epilare din Cluj și acestea pot fi selectate în funcție de gradul de proximitate și de tarifele afișate. În plus, ca noutate față de prezentările obișnuite ale altor saloane, acum ai posibilitatea să dai căutare și după numele unui hairstylist. Prin urmare, dacă ai primit o recomandare din partea unei prietene sau pur și simplu ai un hairstylist favorit, atunci poți să ajungi la el foarte ușor, cu ajutorul aplicației Stailer.

Cum funcționează Stailer

Dacă dorești să te familiarizezi mai bine cu modul de funcționare, vezi aici aplicatia Stailer, prima aplicație dedicată antreprenorilor industriei de înfrumusețare din România și clienților acestora. Până acum, pe aplicație sunt înscrise peste 1000 de saloane din toată țara, cu servicii dintre cele mai complexe și diverse, care merg de la coafat sau tuns simplu, vopsit, până la tratamente complexe pentru păr, rejuvenare facială, remodelare și masaj corporal, dar și epilare totală cu ajutorul tehnologii moderne.

În ceea ce privește localitățile disponibile, trebuie precizat că aplicația Stailer are astăzi acoperire națională, aceasta însemnând 40 de județe și municipiul București. Vorbim despre una dintre cele mai rapide ascensiuni din acest punct de vedere. În plus, vorbim despre un produs sută la sută românesc, sută la sută gratis.

Pentru mai multe informații contactați reprezentanții la support@stailer.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu