Cum să îți amenajezi spațiul de la intrare, chic și util în același timp?

RossHelen / Shutterstock.com
RossHelen / Shutterstock.com

Atunci când îți amenajezi casa trebuie să acorzi o mare important, deoarece aceasta trebuie să fie pe gustul și stilul tău. În plus, nu vei face asta tot timpul. Așa că este necesar să te gândești de la început cum ai vrea să arate casa în care vei locui.
Toate încăperile trebuie să te reprezinte, îți alegi un stil pe care să îl adopți peste tot, pentru că dacă amenajezi fiecare încăpere în câte un fel ar putea fi obositor. În afară de asta, este nevoie de o persoană nonconformistă să aibă curajul să adopte multiple stiluri într-un singur spațiu de locuit.

Cum să ne organizăm spațiul de la intrarea în casă?

Bineînțeles că atunci când începi amenajarea casei, vei începe cu intrarea, adică holul. Aceasta este prima încăpere din casă, și chiar dacă de multe ori nu este foarte generos ca și spațiu, trebuie să i se acorde multă atenție deoarece este “oglinda” casei. În amenajarea holului de obicei alegi suporturi și cuiere pentru haine, un pantofar și o oglindă. Dar se pot face multe alte feluri de amenajări, cu diferite decorațiuni, de la vaze de flori, tablouri sau pereți cu diferite modele și picturi, până la oglindă, care nu este doar un accesoriu, ci un obiect util.

Cum să ne amenajăm holul după stilul feng-shui?

Tehnicile feng-shui sunt din ce în ce mai folosite în decorarea și amenajarea caselor, chiar și la noi. Se consideră că acestea aduc noroc și că atrag fericirea și liniștea sufletească. Aceste tehnici au anumite caracteristici, pe care dacă le studiezi cu atenție le poți pune în practică în casa ta. Se consideră că holul este un loc al prosperității, un loc pe unde intră norocul în casa ta. Ușa de la intrare trebuie să fie mare, și în orice caz mai mare decât celelalte uși din casă, să se deschidă complet și să fie poziționată pe altă axă decât ușa de la ieșirea din spate. Mobilierul trebuie să conțină neapărat o măsuță, pe lângă alte seturi de mobilier pentru hol. Tot mobilierul trebuie să fie din lemn natural, pentru ca altfel ar atrage energiile negative. Culorile trebuie să ofere contrast, iar decorațiunile trebuie să existe neapărat. Oglinda este printre decorațiunile care nu trebuie să lipsească și trebuie să fie așezată în linie cu ușa. Iluminatul are nevoie de atenție pentru că spațiul trebuie să fie puternic luminat.

Sursa de imagine:
RossHelen / Shutterstock.com

Distribuie:

Postaţi un comentariu