Promovată de Ziua Femeii. Consilierul județean PSD Cluj, Laura Chiorean, a fost numită secretar general la Ministerul de Externe

Foto: Facebook

Președinta Organizației de Femei din PSD Cluj, avocata Laura Chiorean, a fost numită secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, decizia premierului Viorica Dăncilă fiind publicată vineri seară în Monitorul Oficial.

Laura Elena Chiorean va exercita funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe cu caracter temporar, prin detașare, potrivit deciziei premierului.

Laura Chiorean este avocat și președinta Organizației de Femei din PSD Cluj. Ea este consilier în Consiliul Județean (CJ) Cluj.

Potrivit ultimei declarații de interese publicate pe site-ul CJ Cluj, Laura Elena Chiorean deţine 100% din părţile sociale la un birou de mediator (PFA) şi la un cabinet individual de insolvenţă (PFA). Calitatea de practician în insolvenţă a fost suspendată la cerere. Ea deţine şi 75% din societatea civilă de avocaţi Laura Elena Chiorean & Asociaţii (PFA).

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Nemetorini says:

    Chiar ma gandeam ce mai urmeaza sa distruga PSD-ul dupa economie, justitie, armata, BNR… iar raspunsul a venit aproape logic: Diplomatia si relatiile externe ! Acum totul e clar ! Nu te poti integra in uniunea euroasiatica daca ai o justitie, o economie s.a. performante…
    Multumim din inima partidului !

    P.S. ne vedem la vot ! Toti !

Postaţi un comentariu