Principesa Margareta şi Principele Radu vor deveni Cetățeni de Onoare ai județului Cluj în acest weekend

Ceremonia publică de acordare a titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – Clujean de Onoare Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu va avea loc duminică, 22 martie 2015, de la ora 18.30, în cadrul Concertului Regal de Gală găzduit de sala Auditorium Maximum a Universităţii „Babeş – Bolyai”.

Hotărârea adoptată în acest sens de Consiliul Judeţean Cluj în data de 28 ianuarie 2015 a avut la bază proiectul iniţiat de vicepreşedintele cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan, la propunerea Asociaţiei Cluj Today ca reprezentant al societăţii civile, proiectul fiind asumat şi votat în unanimitate de către toţi membrii deliberativului judeţean clujean. În mod simbolic, aceasta a fost prima hotărâre votată de Consiliul Județean în anul în care Clujul este Capitală Europeană a Tineretului.

Pe parcursul vizitei la Cluj din zilele de 22 şi 23 martie 2015, alături de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu se vor afla Principele Nicolae precum şi Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei şi Baronul Johannes von Holzhausen.

Distribuie:

Postaţi un comentariu