Primul accident cu victime pe banda dedicată transportului în comun

Foto: Facebook - Trafic de Cluj

Momente de panică într-un autobuz al CTP Cluj în această dimineață. Mai mulți călători au căzut unii peste alții, după ce șoferul mijlocului de transport în comun a fost nevoit să frâneze brusc, pentru a evita impactul cu un autoturism care i-a apărut brusc în față.

”Incidentul s-a petrecut pe B-dul 21 Decembrie 1989, la intersecția cu strada Paris, pe sensul de mers spre centrul orașului. Conducătorul auto,  o femeie  în vîrstă de 31 de ani din Cșuj-Napoca, a virat brusc la dreapta pentru a intra pe strada Paris și a ajuns în fața autobuzului, care a frânat brusc. Menționăm că manevra făcută de femeia aflată la volan este ilegală, în zonă fiind interzis virajul la dreapta. ”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IJP Cluj.

În urma incidentului, o femeie din București, în vârstă de 59 de ani, a necesitat transport la Unitatea de Primiri Urgențe, cu răni la nivelul picioarelor.

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pentru vătămăre corporală din culpă femeii care a provocat accidentul de circulație. În funcție de starea de sănătate a victimei, incidentul poate fi încadrat la categoria accident rutier grav, caz în care se va schimba și încadrarea faptei comisă de femeia de 31 de ani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu