Primăria a anulat, în ultima zi a anului, focurile de artificii de Revelion din Cluj-Napoca

Foto: Dan Bodea

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile – condiții de ceață, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetățuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din fața clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV, a anunțat astăzi primăria municipiului Cluj-Napoca.

În urmă cu câteva zile, primarul Emil Boc anunța că în noaptea de Revelion vor fi organizate patru focuri de artificii, în loc de unul singur în centrul orașului, ca și până acum. Decizia avea la bază pandemia de coronavirus și refuzul lui Emil Boc de a aduna în centrul orașului mii de oameni la trecerea în noul an.

De asemenea, la mijlocul acestei luni, primarul Emil Boc declara că nu are în vedere organizarea petrecerii tradiționale de revelion în centrul orașului, și a promis că va face astfel încât focurile de artificii să fie admirate de fiecare clujean, din propria locuință.

Emil Boc spunea că, astfel, dă dovadă de respect față de sănătatea clujenilor, în condițiile în care statul român nu a impus prezentarea certificatului verde la manifestările prilejuite de trecerea în noul an și la care urmau să participe câteva zeci de mii de oameni.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Hesus says:

    In titlu scrie ca nu sunt artifcii iar atunci cand deschizi articolul, scrie ca o sa fie artificii in 4 locatii. Wtf is wrong with you people? Click bait-ul e singura voastra sursa de venit? Jeez

  2. Transilvania Reporter says:

    Sigur ati citit articolul? Oare ce nu e clar? Despre ce clickbait vorbiți?

  3. Daniel says:

    Lăsați-l pe Hesus. La anul o să fie mai bun…

Postaţi un comentariu