Prima conferință de parenting din Cluj-Napoca, oferită de un expert internațional în domeniu

Dr. Michael G. Thompson, autor al mai multor cărți pe teme de educație și parenting, psiholog specializat în consilierea copiilor și a familiilor acestora va fi gazda primei conferințe de parenting din Cluj-Napoca oferită de Transylvania College care va avea loc pe 21 martie, în cadrul Grand Hotel Italia.

Dr. Thompson va împărtăși părinților prezenți, expertiza însușită după zeci de ani de cercetare în domeniul psihologiei copiilor, de-a lungul cărora a avut ocazia să lucreze îndeaproape cu sute de copii (în special cu băieții), cu familiile și cu dascălii acestora.

Pe parcursul unei întregi zile, Dr. Thompson va fi partenerul părinților în misiunea de a crește copii fericiți, sănătoși, echilibrați, care vor ajunge să se bucure de succes la școală și în viață, răspunzând la întrebările care îi îngrijorează.

Mic dejun dedicat tăticilor

Evenimentul va fi împărțit pe două sesiuni de lucru cu părinții și un mic dejun cu Michael Thompson dedicat exclusiv tăticilor.

La eveniment sunt așteptați să participe 700 de părinți și oameni implicați in educația copiilor.

Dr. Thompson a fost invitat ca speaker și consultant în peste 700 de școli din Statele Unite, și a susținut conferințe în școli internaționale din America Centrală, din Europa, Africa și Asia. Datorită expertizei lui în psihologia copilului și a cercetării îndelungate prin care a căutat să înțeleagă dezvoltarea emoțională a băieților, a fost invitat să vorbească la emisiuni precum „The Today Show”, „The Oprah Winfrey Show”, „ABC 20/20”, „CBA 60 Minutes”, „The Early Show” și „Good Morning America”.

Mai multe informații AICI.  

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu