Premierul Viorica Dăncilă a fost desemnată de Congresul PSD candidat la alegerile prezidențiale

Congresul PSD, întrunit astăzi la Parlament, a desemnat-o oficial pe VIorica Dăncilă drept candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Președintele PSD a declarat că în spatele ei nu stă nimeni şi nimic altceva decât muncă şi mers înainte.

„ Dragii mei colegi, sunt de 23 de ani în acest partid, 23 de ani de credinţă în această mare familie a noastră, 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de la bază partidului, am lipit afişe, am împărţit pliante, am făcut campanii din uşă în uşă şi spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni şi nimic altecva decât muncă şi mers înainte. Am fost membră în PE timp de 9 ani de unde am plecat pentru a conduce Guvenrul României. Sunt un om plecat de joc care a muncit că şi voi mulţi ani în acest partid. Am pornit în viaţă cu aceleaşi premize cu care pleacă mulţi tineri astăzi, dintr-o faamilie simplă, fără privilegii. Am muncit mereu pentru lucruile în care am crezut. Cred în PSD. Ştiu că vom avea această putere şi astăzi şi de acum înainte. Asta este esenţa noastră, ne adaptăm, ne reinventăm, luptăm şi câştigăm cu forţă şi tăria care ne-a purtat în ultimii 30 de ani şi acre a făcut să ajungem cel mai mare şi mai puternic partid din România”, a declarat Viorica Dăncilă, la Congresul PSD.

Viorica Dăncilă a adăugat că este un om care crede în familie şi în Dumnezeu.

„Sunt un om că oricare altul, un om dintre oameni. M-am născut într un oraş mic din România, într-o familie modestă care a muncit toată viaţă. Astăzi sunt soţie, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care oiubesc enorm şi care mi-a stat mereu alături. Cred în familie, în Dmnezeu, cred muncă şi cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poprul român care ştiu că merită şi poate mai bine. Orice lucru pe care l am făcut şi orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajută mame, copii, tineri, pensionari. Sunt şi voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că este menirea omului politic. Asta cred că este misiunea social-democraţiei. De aceea suntem aleşi să conducem ţara, că să aducem dreptate, echilibru. Spre cdeosebire de alţii eu ţin cu oamenii, cu cei din rândul casrora vin. Eu nu lupt împotrivă nimănui, ci pentru fiecare român”, a mai spus liderul PSD

De asemenea, Viorica Dăncilă a afirmat că este un om ca oricare altul şi că toate deciziile pe care le-a luat au fost pentru a îi ajuta pe românii. Totodată, premierul a spus că nu se luptă împotriva nimănui, ci pentru fiecare român în parte.

„Sunt un om ca oricare altul, un om printre oameni. Sunt inginer. Azi sunt soţie, mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm şi care mi-a stat mereu alături. Cred că în familie, cred în Dumnezeu, cred în muncă şi cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român care ştiu că merită şi poate întotdeauna mai bine. Orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, tineri, copii şi pensionari. Sunt şi voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că e menirea omului politic. Asta cred că e misiunea social-democraţiei. De aceea suntem aleşi, de aceea guvernăm, de aceea conducem ţara. Ca să aducem dreptate, echilibru şi progres în societate. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru români, pentru fiecare român”, a explicat Viorica Dăncilă, după ce a fost desemnată prezidenţiabilul PSD.

Distribuie:

Postaţi un comentariu