Premieră pentru Cluj. Atelierele de creștere a productivității, destinate companiilor

Atelierele de creștere a productivității, destinate companiilor, concept lansat joi, 19 februarie, de către Galeria de Idei, vine în întâmpinarea nevoii angajaților clujeni de destindere la locul de muncă. Îmbinarea sarcinilor de serviciu cu momente de creativitate și relaxare este o strategie prin care companiile pot spori productivitatea si energia oamenilor.

La evenimentul de lansare care a avut loc la Bastionul Croitorilor, au fost prezenți mai mulți HR manageri din cele mai mari companii clujene din domenii precum IT, publicitate si servicii sau juridic. Aceștia au asistat la scurte demonstrații ale atelierelor pe care Galeria de Idei le poate oferi: atelier de artă (pictură, muzică, improvizație teatrală, balet), ateliere de sănătate și frumusețe (Yoga, Make-up, Lifestyle), ateliere fun & creativity (lego, handmade, boardgames).

Aneta Neagomir, fondatoarea Galeriei de Idei, cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, și-a propus ca, prin acest nou concept de ateliere, să stimuleze creativitatea angajaților clujeni și, în acest mod, să-i ajute să fie mai activi și să crească gradul de motivație în companiile locale.

„Din experiența mea, în domeniul resurselor umane, am observat că, mai ales în ultimii ani, când economia globală s-a aflat într-un moment de impas, nivelul mare de muncă, deadline-urile foarte strânse sau ședințele prelungite la locul de muncă generează nu numai un nivel ridicat de stres și frustrare în rândul angajaților, dar și ineficiență în realizarea responsabilităților de muncă. De aceea, am hotărât să vin în sprijinul angajatorilor clujeni prin intermediul atelierelor creative, care îi vor ajuta să alunge rutina din companiile pe care le conduc. Activitățile pe care le propun îi determină pe angajați să se concentreze pe obiective și rezultate, dar într-un mod creativ și relaxant și să rămână competenți și profesioniști la locul de muncă”, explică Aneta Neagomir.

Ședințele vor fi organizate la sediul companiei și vor avea o durată variabilă, în funcție de cerințele și nevoile angajatorilor, între 1 și 4 ore.

Galeria de Idei este un concept care și-a propus organizarea unor ateliere pentru cei mici. Aceste ateliere au ca scop stimularea creativității copiilor care vor explora domenii noi, dar și socializarea, în urma căreia aceștia pot lega prietenii solide și de lungă durată. Începând cu anul 2015, Galeria de Idei își îndreaptă atenția și către adulți, prin organizarea unor ateliere de artă, ateliere de sănătate și frumusețe, ateliere fun & creativity. Scopul acestora este de a diminua nivelul de stres și rutina care duce de cele mai multe ori la scăderea productivității la locul de muncă. Detalii, în curând, aici.

Postaţi un comentariu