Povestea mesajului anti-PSD care se vede din avion

Imaginea se vede din avion. Acesta a fost și scopul | Foto: Sorin Bobiș

O nouă fotografie cu mesaj anti-PSD s-a viralizat vineri, 20 iulie, după ce, cu o zi înainte, imaginile cu o maşină înmatriculată în Suedia având numere cu un mesaj adresat partidului majoritar din Parlament a devenit și ea extrem de populară pe rețelele sociale.

În cazul fotografiei de vineri, este vorba de un clujean care şi-a arat o parcelă de pământ pentru a-şi face văzut mesajul de protest din avion.

„Dacă se îndoia cineva, poza e cât se poate de reală, poate fi văzută la jumătatea distanţei dintre Cluj şi Reghin, deci între Zorenii de Vale şi Cămăraşu, e pe o proprietate particulară, respectiv pe proprietatea unui prieten, am făcut-o împreună cu el, iar motivul pentru care am făcut-o e cât se poate de clar. Acolo e o mirişte, e terenul rezultat după o cultură, am făcut totul cu ajutorul unui cultivator, lucrările sunt de 60m lungime şi lăţime de 300 de metri”, a declarat protestatarul, Sorin Bobiș, pentru Transilvania Reporter.

La o oră de la postare, fotografia avea deja peste o mie de distribuiri. Autorii spun că mesajul nu e neapărat unul vulgar şi că aveau de mult timp această idee.

Sorin Bobiş este cunoscut în rândul clujenilor pentru participarea sa la protestul neîntrerupt din centrul oraşului din luna iunie. Atunci mai multe persoane au instalat corturi în care au rămas chiar şi peste noapte pentru a transmite un mesaj de continuitate a revoltei protestelor de pe bulevarde. La nivel naţional, Sorin Bobiş este cunoscut pentru marşul iniţiat la începutul anului, când a parcurs distanţa dintre Cluj şi Bucureşti pe jos, tot în semn de protest faţă de conducerea PSD.

Sorin Bobiş

Postaţi un comentariu