Ponta e optimist, dar n-ar fi organizat alegeri în septembrie. „Este mai importantă şcoala”, a declarat la Cluj fostul premier

Foto: Dan Bodea

Președintele PRO România, Victor Ponta, speră că va obține un scor politic bun în Cluj şi în Ardeal, la fel ca în toată ţara, însă este sceptic că va câştiga vreo primărie din judeţ. PNL şi PSD s-au înţeles să facă alegeri în 27 septembrie pentru a da puţine şanse partidelor mici ca PRO România, a precizat fostul premier într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca. „PNL și PSD doar își vor schimba primarii între ei. Din aproximativ 3.250 de primari din România, probabil 3.000 vor rămâne în funcție”, a adăugat el.

În judeţul Cluj, 14 dintre cei 32 de primari PSD au ales să candideze pe listele PNL. Ponta este încrezător că echipa PRO România va creşte la Cluj şi perdanţi vor fi cei din PSD. „În sfârşit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simţit confortabil, o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani…

Foto: Dan Bodea

În Cluj s-au făcut multe lucruri bune, dar întotdeauna e nevoie de mai mult, şi întotdeauna e nevoie de cineva care să reprezinte şi alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat. Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni şi atunci e nevoie de Pro România şi sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reuşit să facem şi ce n-am reuşit să facem şi că echipa Pro România va creşte şi în Cluj şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

El a explicat că n-ar fi organizat alegeri în septembrie dacă ar fi fost premier. „Cheltuim pentru aceste alegeri aproximativ un miliard de lei. Începerea școlilor este mult mai importantă. N-aș fi pus lumea în pericol. Sunt sute de mii de oameni care participă la acest eveniment, mulţi, inevitabil, se vor îmbolnăvi”, a declarat fostul premier, potrivit zcj.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu