Polonezii de la Eurolot renunţă la zborul Cluj-Varşovia înainte de inaugurare

Foto: Dan Bodea

Compania Eurolot a renunţat să mai inaugureze zborul Cluj-Napoca-Varşovia care ar fi trebuit să decoleze azi pentru prima dată de pe aeroportul Internaţional Avram Iancu.

Potrivit informaţiilor apărute pe site-ul aeroportului clujean “într-un comunicat, compania aeriană poloneză Eurolot anunţă suspendarea deschiderii rutei Cluj-Napoca -Varşovia de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj începand cu data de 27 octombrie 2014, adică din sezonul de iarnă. Pentru mai multe detalii pasagerii sunt rugați să contacteze compania aeriană accesând website-ul www.eurolot.com”.

Zborul care ar fi urmat să lege Clujul de capitala Poloniei ar fi asigurat legături cu alte 33 de destinaţii, inclusiv una peste ocean, la New York.  „Am decis să nu mai inaugurăm noua rută din motive economice. Performanţele în privinţa vânzărilor de bilete pe această rută au fost sub aşteptările noastre. Din păcate, am remarcat un interes scăzut din partea pasagerilor pentru această rută, în ambele pieţe, poloneză şi română. În plus, nici previziunile de viitor din punctul de vedere al pasagerilor şi financiar pentru viitorul apropiat nu erau promiţătoare”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Karolina Bursa, purtător de cuvânt al companiei Eurolot.

În prezent de pe aeroportul clujean au zboruri şase companii, dintre care cinci străine (Wizz Air, Lufthansa, ABC Air Hungary, Silver Air şi Vueling). În total din Cluj-Napoca sunt plecări către 24 de destinaţii externe, ce le mai multe către Italia, Spania şi Germania.

Distribuie:

Postaţi un comentariu