Poftiți la sport. La Sports Festival

SPORTS FESTIVAL dă startul la mișcare. Urmează 4 zile dedicate jocului și activităților sportive. Un întreg univers al sportului poate fi descoperit de copii și adulți. Organizatorii au pregătit 40 de sporturi cu competiții, inițiere, demonstrații și show-uri.

Universul SPORTS FESTIVAL poate fi descoperit începând de astăzi. La prânz va fi dat startul activităților, iar cei care ajung la festival vor putea să înceapă maratonul sporturilor și să învețe regulile unui nou joc.

Sunt peste 30 de sporturi deschise spre inițiere, iar un circuit complet poate fi completat în 7 ore, cu 15 minute alocate per sport. Anul acesta, este pregătit un PAȘAPORT SPORTIV, iar amatorii de mișcare vor fi provocați să bifeze cât mai multe activități sportive pentru a deveni ambasador SPORTS FESTIVAL. Pașaportul sportiv este disponibil în variantă fizică și în aplicația SPORTS FESTIVAL (Google Play și App Store).

În plus, oamenii vor primi o brățară albastră sau roșie (pentru minori), care certifică faptul că au fost inițiați la SPORTS FESTIVAL. Accesul este liber.

Programul zilei de joi:

iQuest Night Triathlon | Aleea Stadionului | 19.00-23.00

Highlight-ul zilei de joi este Triatlonul de noapte. Alergătorii pot străluci într-o competiție de seară cu brățări fosforescente și alte elemente luminoase care conține trei probe:

  • 2km rowing
  • 2km cycling
  • 2km alergat

Competiția se desfășoară în echipe de câte 3-5 persoane. Se cronometrează timpul individual la fiecare probă, iar clasamentul final va fi determinat de cel mai bun timp pe echipă.

Competiția este organizată pentru o cauză nobilă: Pentru fiecare participant înscris, iQuest va dona 6 EUR pentru tabara terapeutică Yuppi Camp de anul acesta.

Taberele Yuppi oferă terapie prin experientă copiilor cu diabet, boli oncologice sau boli autoimune. Până acum, în tabere au participat peste 700 de copii. În 2018, taberele au găzduit 153 copii proveniti din 21 județe.

Boulevard of Light

Amatorii de sport vor putea să își facă intrarea în festival simțindu-se ca niște adevărați campioni. Aleea Stadionului a fost transformată în The boulevard of light. Coroanele a 70 de copaci vor fi animate de proiectoare cu lumini în diverse culori ce reprezintă sporturile. Scenariul este unic și a fost creat special pentru SPORTS FESTIVAL.

Concert GRASU XXL | Scena principală | 21.00

Grasu XXL deschide prima zi a festivalului cu warm up by Cristian-Daniel (CDj). Scena e amplasată outdoor pe esplanada Cluj Arena, iar accesul este liber.

Cea de-a doua ediție SPORTS FESTIVAL are loc în perioada 13-16 iunie.

PROGRAM GENERAL_ SPORTS FESTIVAL PROGRAM JOI_13 IUNIE_SPORTS FESTIVAL (1)
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu