PNL pierde cu totul Prefectura Cluj. Postul de subprefect va reveni Cameliei Sălcudean de la PLUS Cluj

Biroul Național PLUS a decis, în cadrul unei ședințe care a avut loc miercuri seara, să o susțină pe Camelia Sălcudean (PLUS Cluj) pentru funcția de subprefect al județului Cluj.  PLUS Cluj a obținut acest post în urma negocierilor purtate în cadrul coaliției de guvernare.

Camelia Sălcudean este secretar general al PLUS Cluj și consilier local în comuna Florești. Este licențiată în științe economice și a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul UBB. Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații
informatice bancare.

 ”Suntem convinși că nominalizarea Cameliei Sălcudean pentru această importantă funcție de demnitate publică va fi un câștig pentru Instituția Prefectului Cluj și pentru cetățenii județului. Mult succes, Camelia!”, se arată într-un comunicat al PLUS Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu