Ploi și temperaturi scăzute pentru toată săptămâna

Începutul săptămânii aduce un regim termic cu tendință de scădere, iar în zilele de miercuri, 28 august și joi, 29 august să se înregistrezeaverse de ploi în toată zona Transilvaniei de Nord-Vest. Temperaturile continuă să scadă, ajungând în perioada imediat următoare până la 24 – 25 de grade Celsius în zilele de luni și marți și scăzând până la 16-17 grade până vineri, 30 august.

Cluj-Napoca va avea temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius, fiind așteptate miercuri ploi torențiale. Temperaturile scad până la 16 grade vineri, 30 august, iar aversele vor înceta.

La Satu Mare temperaturile ajung până la 24 de grade Celsius în cursul zilei de miercuri, dar mijlocul săptămânii este amenințat de ploi torențiale care se transformă în averse ușoare spre sfârșit.

Ploile nu lipsesc nici în Bistrița, făcându-și apariția tot la mijlocul săptămânii în zilele de 28 – 29 august. Temperaturile maxime înregistrate aici sunt de 18 – 21 de grade Celsius.

Oradea va avea temperaturi de 23 de grade la începutul săptămânii urmând ca acestea să scadă până la 16 grade în decursul zilei de vineri, 30 august. Nici orădenii nu scapă de aversele de ploaie înregistate în perioada 28 – 29 august.

La Zalău temperaturile scad simțitor în a doua parte a săptămânii, fiind înregistrate averse în zilele 28 și 29 ale lunii, iar temperaturile ajung până la 15 grade, vineri, 30 august.

Băimărenii se confruntă cu ploaie pe tot parcursul săptămânii, iar aversele dispar doar spre sfârșit când se înregistrează 16 grade Celsius.

Distribuie:

Postaţi un comentariu