Plicuri cu suprize împărțite clujenilor în cadrul celui mai mare Giveaway din oraș

Peste 20 de companiile din Cluj-Napoca au decis să întoarcă o parte din veniturile lor înapoi clujenilor şi să le ofere cadouri inedite.

În perioada 12-13 decembrie, la inițiativa platformei Getlokal, va avea loc un eveniment  social de tip giveaway, numit „Cel mai mare Giveaway din Cluj, ” care se va încheia cu un concert în The Sin Social Code Club. Prin specificul evenimentelor de acest gen, clujenii vor primi cadouri în preajma sărbătorilor de Crăciun. Acestea vor fi: vouchere pentru cumpărături, reduceri la restaurante şi cafenele, cafele, băuturi şi servicii gratis. La petrecerea de încheiere din data de 13 decembrie, pe lângă tombolele care se vor organiza din oră în oră, va fi un concert David & Six Martini Band care va întreţine atmosfera până dimineaţă.

Programul de desfăşurare al evenimentului este următorul: în data de 12 decembrie, 10 promoteriţe vor împărţi în centrul oraşului plicuri care  vor conţine promocarduri cu reduceri şi ofertele companiilor participante, iar plicul propriu-zis reprezintă invitaţia la concert. În 13 decembrie, promoteriţele îşi vor continua activitatea în zonele populate de studenţi: strada Piezişă, căminele din Haşdeu, căminele din Observator etc.

Intrarea la evenimentul din The Sin Social Code Club este gratuită.

Getlokal este o platformă online cu conținut generat de useri, care pune în dialog oamenii cu locurile lor preferate. Accentul este pus pe viața socială, timp liber și lifestyle, dar acoperă în același timp toate domeniile de afaceri. Getlokal încearcă să ajute utilizatorii să facă cele mai bune alegeri cu privire la locurile în care îşi petrec timpul liber, să afle cele mai interesante oferte şi evenimente din jurul lor. De asemenea, oferă posibilitatea celor care dețin o afacere să comunice direct cu actualii sau viitorii clienți prin intermediul platformelor online şi prin intermediul aplicaţiei de mobil Getlokal.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu