Picnic pe ritmuri jazz

Clujenii de toate vârstele sunt așteptați să sărbătorească împreună Ziua internațională a muncii, 1 mai, printr-un picnic la Iulius Parc: Picnic in the Park. Organizatorii sunt cei din echipa Jazz in the Park și propun o zi  plină de concerte, mini-reprezentații de teatru, concursuri, jocuri și diverse activități în aer liber.

„Ne-am dorit să creăm o variantă în stilul Jazz in the Park pentru clujenii care rămân în oraș de 1 mai,
să-i convingem să iasă din casă și să-i implicăm în activități împreună cu prietenii și familia. Am ales Iulius Parc pentru a obișnui comunitatea să folosească cât mai multe parcuri din oraș”, a declarat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.  

Participanții la Picnic in the Park vor avea parte de două programe muzicale. La prânz, între orele 14.00 și 16.00, vor concerta trei trupe de tineri de la școală de muzică „The Beat”, elevi cu vârste între 7 și 19 ani. După-masa, de la ora 17:30, cântă trupele Basska (România) și Shazalakazoo (Serbia), iar închiderea evenimentului o vor face cei de la Moonlight Breakfast, care au încântat clujenii și la ultima ediție de Jazz in the Park.

Teatru și muzică acustică

Pe lângă concertele de la scenă, clujenii vor putea participa la mini-reprezentanții de teatru și muzică acustică. Organizatorii pregătesc și o zonă de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate vârstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasă sau își vor putea cumpăra gustări și băuturi din zona amenajată în parc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu