Peste 300 de artiști din țară și străinătate, în curând la WonderPuck 6

A șasea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck este în plină organizare.

Spectacole de teatru de păpuși, ateliere, păpuși gigant, concerte și multe altele vor anima Clujul la început de an școlar, mai exact între 9 și 11 septembrie 2022.

Peste 50 de evenimente se vor desfășura în trei locații din centrul municipiului Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy de la Bonțida.

Din programul acestei ediții fac parte 26 de trupe și peste 300 de artiști naționali și internaționali, din opt țări. Intrarea la toate evenimentele din cadrul WonderPuck 2022 va fi liberă.

 

Wonderpuck este realizat de Teatrul de Păpuși „Puck”,  Asociația ESUA, Clubul Lions, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Administrației Fondului Cultural Național.

 

Partenerii acestei ediții sunt: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Transylvania Trust, Leo Club, Asociația Prietenii lui Puck, OVB, Banca Transilvania, Group Transilvae, PMA Invest, Spot Optik, Stegăroiu și Asociații, Amprenta Advertising, Nippon Food, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea de Arte și Design, Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu