Pe locuri, fiți gata, start! Corporatiștii clujeni își etalează talentele sportive în cadrul „Jocurilor olimpice” dedicate angajaților

Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporații, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc în 28 de țări din lume, vine în 2015 la Cluj, de Zilele Clujului. Competiția sportivă va fi organizată în perioadă 22 – 23 mai, în mai multe locuri din oraș, printre care: Baza sportivă „Iuliu Hațieganu”, Sala Polivalentă, sau lacul Iulius Mall.

Participanții pot alege între 12 sporturi diferite la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal în șase, înot, șah, tenis, volei și tenis de masă.

 World Corporate Games are loc în Mexic

Câstigatorii competiției din Cluj vor fi înscriși automat în finală de la București, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 iunie 2015. Mai departe, câstigătorii finalei naționale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, programată în luna noiembrie, în New Mexico, Mexic.

Peste un milion de persoane  și 18.000 de firme mari, medii, mijlocii și mici de pe 5 continente au luat parte, de-a lungul anilor, la Corporate Games.

Prima ediție din România a avut loc la București în mai 2012, apoi s-a mutat, pentru sporturile de iarnă, la Brașov, iar în iunie 2015 va fi sărbătorită cea de a 10-a ediție.

Jocuri Olimpice Corporatiste

Corporate Games este (re)cunoscut drept cel mai mare eveniment sportiv din lume, care promovează sportul în masă pentru amatori, mișcarea și valorile generale ale sportului, în rândul angajaților din corporații. Corporate Games este o combinație între sport, business și turism, reunite într-o competiție mondială între corporații, similară cu Jocurile Olimpice.

Sistemul de punctare este dublu: participanții luptă pentru prestigioasele medalii de aur, argint și bronz, dar și pentru clasarea pe primele opt locuri, care aduce puncte firmelor. În bază acestor puncte, firmele sunt premiate în cadrul ceremoniei de închidere a jocurilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu