„Party Pur Românesc” de 1 Decembrie. Cei care vor purta costum popular vor avea parte de multe surprize

Easy Card Romania invită clujenii să ia parte la un „Party Pur Românesc” pentru a sărbători, împreună cu alți patrioți, ziua națională.

„Dacă la ultimul party, la intrare, erau sute de acadele, acum primii 50 de compatrioți vor fi întâmpinați cu un shot de pălincă și o felie de cozonac. De ce? Pentru că noi suntem mândri că suntem români. Iar pentru că românul merită tot ce-i mai bun, cei care își rezervă masă la zona Boierilor (zona VIP) vor primi tratament pe măsură. Dacă ești curios de surpriza pregătită rezervă o masă în secțiunea VIP prin telefon și vei primi un discount de 50% reducere la rezervarea unei mese. Vei fi premiat dacă îți dai check-in cu încă cinci prieteni, iar domnișoarele vor beneficia și de shoot-uri gratuite”, transmit organizatorii.

Cei care dețin un Easy Card, dar și cei care vor purta un costum popular vor beneficia de intrare gratuită, precum și de prețuri preferențiale. Surprizele însă nu se opresc aici.

Petrecerea va avea loc în Club Bora Bora, iar intrarea este de 10 lei, pentru cei îmbrăcați „civil”. Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0742 775 241.

Distribuie:

Postaţi un comentariu