Pantaloni joggers de bărbați pentru ținute elegante. Cum trebuie purtați?

Pantalonii joggers sunt definiția confortului, iar design-ul caracteristic permite o infinitate de combinații vestimentare. Ești adeptul outfit-urilor lejere și care au o notă relaxată? Pantalonii joggers exprimă chintesența look-ului urban.

Joggers sunt pantaloni casual prevăzuți cu un elastic la glezne. Cu câțiva ani înainte, acest model era special destinat iubitorilor de activități sportive, fiind utilizați pentru sală, alergare și orice înseamnă mișcare. Dar adepții stilului street urban au început să îi includă în ținutele de zi, mulțumită gradului optim de confort pe care îl oferă acești pantaloni și mai ales, datorită numeroaselor stiluri vestimentare în care pot fi incluși cu succes.

Ce pantofi și articole vestimentare se recomandă pentru asortări spectaculoase alături de pantalonii joggers? Descoperă sugestiile noastre în rândurile de mai jos.

Putem realiza ținute chic cu ajutorul pantalonilor joggers?

În esență, pantalonii joggers sunt piese sport. Așadar, fii sigur că vei arăta perfect atunci când încalți o pereche de sneakers. Croiala pantalonilor este prin excelență una sport, deci nu iese în evidență cu nimic. În acest caz, ai ocazia să îți pui în valoarea încălțămintea preferată, cu imprimeuri interesante, modele fanteziste sau în culori vibrante. Te pregătești de o întâlnire și mizezi pe o ținută chic, de bun gust, dar fără să fii prea formală? Îți sugerăm să optezi pentru modele clasice de sneakers, albe sau cele cu accente colorate. Un exemplu popular este încălțămintea de tip dad shoes. Astfel, ai toate șansele să compui un outfit classy cu piese vestimentare în culori subtile de gri, bleumarin sau bej.

Pantalonii joggers își iau inspirația din clasicii pantaloni de alergare, dar implică și caracteristici ale modelelor chino sau jeans clasici. Dacă adori să experimentezi, atunci pantalonii joggers sunt soluția ideală pentru tine. Ori, te poți rezuma la un look urban inspirat din sport. Pantalonii joggers au o croială conică simplă care are avantajul de a putea pune în valoarea detaliile pantofilor.

Dacă preferi un outfit lejer, care să exprime mai multă relaxare? Pantalonii joggers pentru bărbați de pe Bolf.ro fac echipă excelentă cu orice model de teniși. Îmbină cu încredere modelele de teniși pentru bărbați și femei, garantăm că efectul va fi unul pozitiv. Optează pentru încălțăminte slip-on cu imprimeuri de tablă de șah, asortează o cămașă simplă și oferă-i outfit-ului tău un aer nonconformist. Pentru un look și mai interesant, adaugă o borsetă peste umăr. Pantalonii joggers pentru bărbați se pot integra de minune în stilul vestimentar sport-elegant. Indiferent că încalți modele pe gleznă sau versiuni scurte, cu partea superioară acoperită cu piele, fii sigur că look-ul tău va fi ceva unic.

Pantalonii de acest tip merg incredibil cu pantofii peste gleznă. Dacă te-ai decis asupra unor pantofi outdoor, poți exclude purtarea șosetelor groase, deoarece întăritura pantalonilor protejează eficient piciorul de frig.

Croiala pe gleznă specifică pantalonilor joggers îi recomandă exclusiv pentru sezonul cald? Îți spunem noi cu siguranță, nu. Avantajul pantalonilor joggers este acela că pot fi purtați inclusiv în sezonul rece. Croiala conică fixează încălțămintea pe picior. Odată cu sosirea zilelor friguroase, înlocuiește sneakers sau tenișii cu o pereche de ghete sau cizme într-o culoare neutră. Acoperă partea lor superioară cu pantalonii sau introdu-i în gheată, depinde cum preferi. Asortează o geacă cu puf și o căciulă cu model inedit sau cu sigla brandului preferat.

Să fii original este mai simplu decât ai crede. Cu aceste sfaturi simple, câteva articole vestimentare de bază și un dram de creativitate îți poți construi propriul stil care să îți reflecte personalitatea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu