Organizatorii UNTOLD schimbă integral gazonul de pe Cluj Arena

Gazonul de pe Cluj Arena va fi înlocuit integral după ultima ediție a festivalului UNTOLD care a avut loc în perioada 9-12 septembrie pe cel mai mare și mai modern stadion din Transilvania.

Organizatorii evenimentului au declarat pentru Transilvania Reporter că vor acoperi toate costurile lucrărilor, nu doar pentru înlocuirea suprafeței de joc, ci și a celorlalte stricăciuni ce vor fi constatate de proprietarii arenei.

„Noi avem un contract cu Cluj Arena ca în fiecare an, contract prin care noi am oferit garanții atunci când am solicitat închirierea stadionului. Avem și o asigurare pentru acest eveniment și vorbim de o asigurare de milioane de euro. Practic orice daună constatată după încheierea festivalului va fi acoperită de noi.

Gazonul va fi înlocuit așa cum ne-am asumat contractual acest lucru, în parc am văzut ce trebuie să facem și vom face, iar la stadion proprietarul va face o evaluare împreună cu firmele de mentenanță și ne vor transmite ceea ce de reparat, noi în fiecare an am făcut asta, în fiecare an au fost lucruri deteriorate, iar noi le-am reparat.

E foarte important de menționat că e pentru prima oară când gazonul se înlocuiește integral. Asta ni s-a cerut, să achităm lucrările de înlocuire integrală a suprafeței de joc”, a spus Edy Chereji, directorul de comunicare al UNTOLD.

„Dacă ni se va transmite că trebuie să înlocuim pista de atletism o vom face”

Acesta a lămurit și situația pistei de atletism, deteriorată serios după ultima ediție a festivalului de muzică electronică.

„Legat de pista de atletism, la fel ca și în cazul gazonului și a celorlalte reparații, în momentul în care vom primi devizul de la proprietarul stadionului îl vom achita. Noi avem un contract cu proprietarul stadionul, iar proprietarul stadionului are alte contracte cu firmele care asigură mentenanța.

Administratorii stadionului se ocupă cu atribuirea contractelor, cu ceea ce trebuie făcut. Noi închiriem stadionul, punem la dispoziție garanții tocmai ca să acopere aceste cheltuieli, dar devizul vine de la proprietarul spațiului. Dacă ei consideră că trebuie reparată pista, noi o vom face pentru că ne-am asumat.

Pista va fi refăcută, reparată, dar nu noi facem constatările acestea, ci Consiliul Județean prin firmele care asigură mentenanța, se fac evaluări și ne va transmite ce și cât trebuie făcut”, a explicat Edy Chereji.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu