Organizația Studențiilor din Universitatea „Babeș-Bloyai” va reprezenta din acest an și studenții străini

Foto: Dan Bodea

Biroul de conducere al Organizației Studenților din Universitatea „BabeșBolyai” se extinde, începând cu luna octombrie, odată cu înființarea direcției pentru studenții străini. Această inițiativă vine în întâmpinarea internaționalizării Universității „Babeș-Bolyai” și totodată din nevoia de reprezentare și implicare a studenților străini în cadrul universității.

Noua conducere a organizației este formată din următorii membri: Oana Onicaș (președinte), Rucsandra Pintea (vicepreședinte), Diana Gherasim (secretar general), Mihai Costiug (cenzor), Maria Cuzuc (coordonator educațional), Ambra Risca (coordonator proiecte), Mădălina Gavril (coordonator imagine și PR), Bianca Alexa (coordonator financiar), Alexandra Hostina (coordonator externe), Siran Andrei (coordonator IT) și Siran Andreea (coordontor divertisment).

Noii lideri ai organizației susțin că vor continua lupta conducerii anterioare în vederea protejării drepturilor studenților, dar se vor axa și pe obținerea de noi drepturi și facilități pentru aceștia, totodată vor implementa noi proiecte pentru studenții din UBB.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai” (OSUBB) este o organizație cu rol de reprezentare studențească, cu o tradiție în acest domeniu de 15 ani. OSUBB este o organizație non-profit care, alături de Universitatea Babeș-Bolyai, promovează multiculturalismul, susține crearea unui mediu universitar caracterizat prin calitatea serviciilor educaționale oferite studenților, militează pentru apărarea valorilor democrației și susține reprezentarea legitimă a studenților, bazată pe evaluarea obiectivă a nevoilor reale ale acestora.

Distribuie:

Postaţi un comentariu