Ofertă: 20 la sută reducere azi pe toate cursele Wizz

Wizz Air a anunţat marți o reducere de vară de 20% pentru o zi. „Toate rezervările efectuate astăzi, pe 30 iulie, pentru zboruri în orice dată din şi spre România, vor beneficia de un discount de 20%. Oferta este valabilă pentru oricare dintre cele 72 de rute din şi spre România şi va face ca tarifele deja mici să devină şi mai accesibile tuturor pasagerilor”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Reducerea se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi. Discountul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare, au precizat reprezentanții Wizz Air.

„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă ofertă specială de o zi destinată pasagerilor noştri, perfectă pentru cei care caută un zbor de vacanţă last minute în august sau septembrie. Căldura este intensă în România, cu peste 30º C în acest moment, aşa că le sugerăm pasagerilor să urmărească îndeaproape wizzair.com şi să aleagă una dintre numeroasele destinaţii răcoroase Wizz Air”, a declarat Daniel de Carvalho, directorul de comunicare al Wizz Air.

Distribuie:

Postaţi un comentariu