O nouă provocare pentru studenții de la UTCN: European BEST Engineering Competition

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Organizația Studențească Europeană BEST din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca lansează o nouă provocare pentru studenții universității: a X-a ediție a competiției inginerești EBEC (European BEST Engineering Competition).

Concursul se desfășoară în perioada 21-22 noiembrie 2014, în 23 de țări din Europa și reunește peste 5.000 de studenți de la 83 de universități cu profil tehnic.

Ediția locală de anul acesta este formată din 2 probe: Case Study și Team Design, la care vor participa echipe formate din câte patru studenți. Proba Case Study propune spre soluționare o situație de criză ce necesită cele mai bune strategii de rezolvare. Echipele care vor susține cele mai fiabile planuri și cele mai bune soluții vor fi declarate câștigătoare.

Secțiunea Team Design are ca scop realizarea unui prototip care îndeplinește anumite condiții de rezistență, stabilitate și mobilitate. În final, echipele vor trebui să convingă prin argumente și prezentări juriul competiției.

Câştigătorii Case Study și Team Design se vor califica la etapa regională EBEC care va avea loc la Brașov, unde vor concura cu câştigătorii etapelor locale din Bucureşti, Braşov, Chişinău, Iaşi și Timişoara. Cei care vor ieşi învingători în urma acestei competiții, vor reprezenta România la faza europeană organizată în Portugalia, la Porto, unde vor întâlni participanţi din toată Europa.

 

Postaţi un comentariu