O nouă piață volantă în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea acces la o nouă piață volantă în oraș.

Este vorba de piața volantă ”Produs de Cluj” care va avea loc, în fiecare miercuri, între orele 13.00 și 18.00, în Parcul Industrial Tetarom I situat pe Strada Tăietura Turcului nr. 47, în proximitatea clădirii A2.
Prima ediție a pieței volante va avea lor miercuri, 26 iulie, și va reuni producători de fructe și legume, brânzeturi și carmangerie tradițională, dulciuri de casă, must și vin, lavandă și miere de albine.
Piața volantă este organizată de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
„Acest nou tip de proiect vine ca urmare a solicitărilor făcute de angajații firmelor care sunt locate în Parcul Industrial TETAROM I și este asigurat de producătorii de legume și fructe clujeni, precum și de cei care comercializează preparate alimentare. Venim, astfel, în întâmpinarea cerințelor a peste 3000 de persoane și, concomitent, a producătorilor care vor avea o ocazie în plus de a-și valorifica munca. Beneficiem de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al conducerii TETATOM, ceea ce este un exemplu de colaborare pentru binele comunității.”, a explicat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe necesitatea organizării noii pieței volante.

Până la acest moment, în Cluj-Napoca funcționau două piețe volante:

1. Piața volantă din Parcul Central (platoul situat între Străzile George Coșbuc și Splaiul Independenței, lângă Parcul Stadion), funcționează în zilele marți și miercuri, în intervalul orar 12:00-19:00 și sâmbăta, între 07:00- 16:00.
2. Piața volantă din cartierul Gheorgheni (strada Unirii fn, capătul liniei 3), funcționează joia în intervalul orar 12:00-19:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu