O nouă înfrângere a handbalistelor de la Universitatea Cluj. După 12 înfrângeri, din 13 meciuri, spectatorii au cerut demisia antrenorului Bondar

Patricia Moraru,“U” Cluj, a reușit să înscrie 6 goluri în meciul cu HC Zalău / Foto Dan Bodea

Echipa de handbal feminin, Universitatea Cluj a pierdut, scor 24-28 (10-16) meciul cu HC Zalău, întâlnire contând pentru ultima etapă a turului Ligii Florilor (Liga Națională de Handbal Feminin).

O înfrângere previzibilă, dată fiind actuala diferență de valoare dintre cele două echipe, deși, cu mai multă atenție la finalizare, clujencele puteau spera la măcar un rezultat de egalitate.

Conduse încă din startul partidei, gazdele nu au reușit să țină prea mult pasul cu pasul cu zălăuancele care s-au distanțat la 8-2 după 17 minute de joc. Clujencele s-au întrecut în ratări, inclusiv de la 7 metri, golul al treilea fiind reușit abia în minutul 18, după unsprezece minute de pedalat în gol. De remarcat prestația portarului Viorica Țăgean, 17 intervenții bune, inclusiv un 7 metri parat, care a limitat proporțiile scorului.

Din păcate, spre finalul primei reprize, Diana Puiu Lazăr (“U” Cluj) s-a accidentat foarte grav, căzând secerată pe parchet după contactul cu o adversară. Clujeanca a fost scoasă cu targa din sală și transportată imediat la spital, verdictul medicilor fiind, din câte se pare, fractură de tibie, ceea ce ar însemna sezon încheiat pentru handbalista Universității Cluj. Multă sănătate și recuperare cât mai rapidă, Diana Lazăr.

Foto: Dan Bodea

O accidentare, dar în repriza secundă, a suferit și Macarena Gandulfo, o dislocare de umăr, ceea ce înseamnă că și handbalista originară din Argentina va lipsi o perioadă de timp îndelungată de pe teren.

Golurile echipei clujene au fost marcate de Rebeca Necula – 7 (toate din aruncări de la 7 metri), Patricia Moraru – 6, Larissa Araujo – 4 (3 de la 7 metri), Cristina Boian – 3, Florina Chintoan – 2, Alexandra Dindiligan – 1, Ana Maria Mincu – 1 gol marcat. De la echipa antrenată de Gheorghe Tadici, cele mai bune marcatoare au fost Andreea Mihart – 7 goluri, Andreea Tecar și Larisa Șerban, ambele cu câte 5 reușite.

A fost a 12-a înfrângere din 13 meciuri pentru echipa clujeană în acest campionat, “U” Cluj având o singură victorie, 23-21, pe teren propriu,cu Rapid București, ultima clasată. La finalul meciului cu HC Zalău, o parte dintre spectatorii prezenți la meci i-au cerut, din nou, demisia antrenorului Alin Bondar.

“U” Cluj va juca în următoarea rundă, prima din retur, tot pe teren propriu, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu SCM Gloria Buzău (în tur a fost 32-22 pentru echipa din Buzău).

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Ionuț says:

    La ce meci te-ai uitat, Dane? Macarena (din Argentina, de altfel) s-a accidentat în prima repriză, la o fază pentru care nu s-a dat nici măcar fault. Asta zice multe despre arbitraj și tăcerea voastră spune prea multe despre puterea (întreținută și de voi!) a unora ca Tadici. Rușine!

Postaţi un comentariu