Noul sediu Endava din Cluj-Napoca va găzdui în viitor 850 de angajați

Compania de servicii IT Endava a inaugurat un nou spațiu de birouri pentru centrul său de dezvoltare și suport din Cluj-Napoca, ce numără în prezent 550 de angajați și livrează proiecte pentru clienți din diferite domenii, precum bănci, plăți electronice, asigurări, retail, telecomunicații și media. În plus, compania continuă angajările și planifică o creștere a echipei din Cluj-Napoca până la 850 de persoane în următorii 2 ani.

Noul spațiu de birouri, de 6.700 m2, ocupă 8 din cele 11 nivele (parterul și etajele 4 -10) ale clădirii United Business Center Tower și include, pe lângă zona open space cu birouri, 48 de săli de conferință, două săli pentru relaxare, unde angajații pot juca football și tenis de masă, respectiv o zonă de luat masa, cu o capacitate de 100 de locuri. În curând, aici vor fi disponibile zilnic, prin intermediul unui furnizor extern, produse de cofetărie și patiserie, gustări calde și reci, lactate, băuturi răcoritoare, cafea și ceai. În plus, fiecare etaj beneficiază de câte un spațiu pentru cafea, balcoane cu vedere către lac, iar etajul al 9-lea include și o terasă cu o suprafață de 300 m2. De asemenea, în noul sediu este disponibilă și o sală de training cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri pentru programul Endava University, dedicat angajaților companiei.

„Prin mutarea în sediul nou consolidăm operațiunile noastre din Cluj-Napoca într-un singur spațiu de birouri, ce ne va permite să menținem ritmul de creștere al echipei cu 25% anual. Plănuim să angajăm încă 140 de specialiști IT la Cluj-Napoca în următoarele 12 luni, iar în doi ani ne-am propus să trecem de 850 de persoane angajate în acest sediu”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

10 noi specialiști IT în fiecare lună, în centrul din Cluj-Napoca

Centrul de dezvoltare și suport din Cluj-Napoca este cel mai mare la nivel de grup, din punct de vedere al numărului de angajați, fiind urmat în România de cel din București, cu 280 de angajați, și cel din Iași, cu 270. În total, cele trei sedii ale Endava din România numără peste 1.100 de angajați, în creștere cu peste 40% față de numărul mediu de angajați înregistrat în 2013, compania continuând să angajeze, în medie, 10 specialiști IT în fiecare lună.

Endava_panorama_open_space

În prezent, noul spațiu de birouri din United Business Center Tower este ocupat în proporție de 65%, iar compania plănuiește să angajeze în centrul din Cluj-Napoca încă 140 de specialiști în următoarele 12 luni, fiind în căutare de profile cum ar fi: dezvoltatori software (Java, .NET, mobile), specialiști testare software, manageri de proiect, arhitecți software, analiști de business, ingineri suport IT, ingineri de rețea, ingineri sisteme IT, manageri de proiect pentru infrastructuri, precum și analiști service desk.

Noii angajați în Endava sunt atât specialiști IT cu experiență, cât și tineri aflați la început de carieră. În ultimul an, peste 50 de persoane au participat în programele de internship și programele destinate absolvenților, organizate de Endava în Cluj-Napoca.

Endava are peste 1.600 de angajați full-time în sediile din Marea Britanie, SUA, Germania, România, Moldova și Macedonia. Operațiunile Endava în regiune includ și un sediu cu 300 de angajați în Chișinău și un sediu deschis anul acesta în Skopje, ce numără în prezent 20 de angajați.

Distribuie:

Postaţi un comentariu