Noua colecție Călina Langa ne aduce toamna în garderobă

Crina Prida Photography

Proiectul intitulat „Rochia Calendar” iniţiat de designerul clujean, Călina Langa, va prezenta ultimul anotimp neexploatat până în acest moment, astfel încât „calendarul vestimentar” să fie complet. Colecţia Toamna va fi prezentată public, sâmbătă, 8 noiembrie la Bastionul Croitorilor, de la ora 16:00. De data aceasta piesele destinate Toamnei sunt inspirate din formele simple ale unor cutii ovoidale din lemn numite shaker, cu simbolistica evidentă a ideii de păstrare şi adăpostire a lucrurilor preţioase pe care le avem fiecare, pe perioada ingrată a anotimpurilor reci.

„Lucrurile preţioase se ascund, se dosesc, se păzesc. Tot ce intră în sfera a ceea ce putem numi preţios se adăposteşte ‘’ este motto-ul Toamnei.  Piesele se bucură de volume ample la nivelul umerilor şi şoldurilor, cu talia înaltă puternic marcată şi cu aportul de culoare specific atât toamnei cât şi cutiilor care au servit ca model de inspiraţie,   în materialităţi cu structuri rigide sau întărite, piele şi imitaţie de piele, stofe de lână şi texturi peliculizate.

Echipa, consacrată deja, în proiectul Rochia Calendar,   cu participarea agenţiei Euromodels condusă de Lili Mihacea, hair-stylingul asigurat de Angela Benke şi make-up Ioana Teban, întregeşte tabloul Toamnei.

1900572_748335938565320_3861780904408899804_o

Rochia Calendar este un proiect amplu al designerului clujean Călina Ghițulescu Langa, care include prezentarea a patru mini-colecții compuse, corespondente celor patru anotimpuri. Piesele create sunt expresia materializată a „scanării’” unor stări pur subiective ale designerului la trecerea atât de firească prin timp și anotimpuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu